Taal / Langue / Language

 

Het Genootschap van Boudelo laat je proeven van Trappisten- en Abdijbieren.
Bierkenner Harry Van Royen stelt naast de bekende trappisten ook enkele lekkere abdijbieren en de nieuwste trappisten voor, maar ook de wereldberoemde Westvleteren 12°.
Ontdek de geschiedenis van de Trappisten, de verschillende abdijen en brouwerijen.
Wat gaan we proeven? Val Dieu, La Trappe, Rochefort, Orval, Boudelo Prior, La Ramée, Chimay, Westvleteren 12, St Bernardus Abt.
Harry Van Royen, historicus en gids neemt ons mee naar de rijke geschiedenis van trappisten- en abdijbieren en de levenswijze van de monniken. Hij vertelt bij elk bier ook enkele wetenswaardigheden. Daarbij wordt uitgelegd waarom de Trappistenbieren een authentiek product zijn. Naast de bekende trappisten, kunt u ook de wereldbekroonde Westvleteren 12° en de nieuwste trappisten Spencer en Tre Fontane verkrijgen. Tussendoor allerlei gepaste lekkernijen. De zaal wordt omgedoopt tot een ouderwets café.
Deelname bedraagt 15 euro, alles inbegrepen.

Graag inschrijven vóór vrijdag 25/03/2016 op deze link:
www.klein-sinaai.be/trappistenavond
Telefonisch op het nr. 0495/55 70 54 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met vermelding van naam, aantal deelnemers en begunstigde Genootschap Van Boudelo.
Vooraf te betalen op rekening BE46973144219836

WANNEER? Zaterdag 26/03/2016 om 19:30.

WAAR? Ontmoetingscentrum Boudelo Klein-Sinaai, Kasteelstraat 23, 9190 Stekene