Taal / Langue / Language

Dit is de gezelligste trappistenavond uit de streek!
Ontdek de geschiedenis van de Trappisten, de verschillende abdijen en brouwerijen.  Proef daarbij de lekkerste Trappisten- en Abdijbieren en de heerlijke hapjes. De vierde trappistenavond gaat door op de lopende fototentoonstelling. In de zaal bent u omringd door oude dorpsfoto’s en stukjes geschiedenis.

Bierkenner Harry Van Royen stelt naast de bekende trappisten ook enkele lekkere abdijbieren en de nieuwste trappisten voor, maar zoals steeds is ook de wereldberoemde Westvleteren 12° de apotheose van de avond.
Harry Van Royen, historicus en gids neemt ons mee naar de rijke geschiedenis van trappisten- en abdijbieren en de levenswijze van de monniken. Hij vertelt bij elk bier ook enkele wetenswaardigheden. Daarbij wordt uitgelegd waarom de Trappistenbieren een authentiek product zijn. Naast de bekende trappisten, kunt u ook de wereldbekroonde Westvleteren 12° en de nieuwste trappisten Spencer en Tre Fontane verkrijgen. Tussendoor allerlei gepaste lekkernijen. De zaal wordt omgedoopt tot een ouderwets Klein-Sinaais café.
Deelname bedraagt 15 euro, alles inbegrepen.

Vooraf te betalen op rekening BE46973144219836 met vermelding van naam, aantal deelnemers en begunstigde Genootschap Van Boudelo.

Praktische info: Zaterdag 11/03/2017 om 19:30
Graag inschrijven vóór 07/03/2017
Telefonisch op het nr. 0495/55 70 54 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Ontmoetingscentrum Boudelo Klein-Sinaai, Kasteelstraat 23, 9190 Stekene