Taal / Langue / Language

 De website Klein-Sinaai.be en Genootschap van Boudelo houden op zaterdag 11 april 2015 de tweede Trappistendegustatie-avond. Gezellig samen-zijn en een leuke babbel terwijl u geniet van de degustaties van trappistenbieren met gepaste hapjes zoals trappistenpaté of potjesvlees, eigen fricandon....

Te proeven: La Trappe, Chimay, Westmalle, Achel, Orval, Westvleteren 12, Rochefort, Boudelo limited edition.
Harry Van Royen, historicus en gids neemt ons mee naar de rijke geschiedenis van trappisten- en abdijbieren en de levenswijze van de monniken. Hij vertelt bij elk bier ook enkele wetenswaardigheden. Daarbij wordt uitgelegd waarom de Trappistenbieren een authentiek product zijn. Naast de bekende trappisten, kunt u ook proeven van de wereldbekroonde Westvleteren 12°.

Tussendoor allerlei gepaste lekkernijen. De zaal wordt omgedoopt als een ouderwets café.

Deelname bedraagt 15 euro, alles inbegrepen.

Inschrijven is noodzakelijk. Graag vóór woensdag 8 april 2015

Uw inschrijving is in orde na betaling op rekening BE49001717634671 met vermelding van naam en aantal deelnemers

Kaarten ook direct te koop bij Bakkerij Veldeman, Brugse Heirweg 70, 9190 Klein-Sinaai

WAAR?
Ontmoetingscentrum Boudelo Klein-Sinaai, Kasteelstraat 23, 9190 Stekene

WANNEER?
Zaterdag 11/04/2015 van 19:30 tot 22:00
 
INFO: 0495/55 70 54 - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 
 
 
 
 
 
 
Voor niet-trappistliefhebbers of Bob voorzien we apart niet-alcoholische dranken zodat ze kunnen meeluisteren naar de leuke uitleg. Ze hebben gratis toegang, maar kunnen genieten van frisdrank tegen aparte betaling. Graag doorgeven op voorhand zodat we rekening kunnen houden met de tafelschikking.