Taal / Langue / Language

Wenst u een persoonlijke gidsbeurt voor familie of groepen? Contacteer ons en wij werken een mooi programma uit.

Hoewel de hoofdgebouwen van de abdij er niet meer zijn, is het toch interessant om in het nabije landschap sporen te ontdekken van het abdijverleden. Met oude kaarten en afbeeldingen gaan we op pad. De legendes van onderaardse gangen en het rijke verleden komen tot leven.

Met de wandelingen van het Genootschap wordt de fantasie van de mensen tot leven gebracht. Wat nog overblijft is de Boudelohoeve, vele sporen van uitbatingen en een fietspad rond de vroegere gronden van de abdijsite. Ook het terrein waar de abdij stond, is nog grotendeels vrij van bebouwing.

Ontdek hier een overzicht van de leukste cafés, oude herbergen, aangename chambres d'hotes, en heel aantrekkelijke wandelingen in de omgeving van het stiltegebied.
Ontdek de eeuwenoude kapbossen, eendenkooi of visvijvers van de Boudelo-abdij.

Genootschap van Boudelo
Telefoon: 0495/55 70 54
Website: www.boudelo.be
Email
: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Facebook
: https://www.facebook.com/Boudelo

  • Overnachten
  • Herbergen
  • Wandelen/fietsen

    Het dorpje Klein-Sinaai ligt in het Waasland; De streek is bekend van mysteries en legendes. Met een spannende uitgestippelde tocht ontdek je ze met het hele gezin. Veel plezier! Contacteer ons op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.