Taal / Langue / Language

Café De Oude Route is gelegen op nog geen 100 meter van de spoorzate tussen Stekene en Moerbeke.
De ideale plaats om even te stoppen tijdens een fiets of wandeltocht in de buurt !
Er is ruime parking voorzien voor fietsen !
Je kan gezellig binnen komen zitten of genieten van ons groot buitenterras !
Je kan een spelletje op de biljart spelen of een van onze 3 petanque banen gebruiken.

Ook de kinderen kunnen zich uitleven op het springkasteel of op de trampoline !

Café De Oude Route is te vinden te Koebrugstraat 7, 9190 Klein-Sinaai.

Wilt u reserveren voor een groep of willen jullie bij ons pauzeren tijdens de fiets of wandeltocht met meer dan 20 mensen ?
Laat ons dan zeker iets weten via 09/330 37 61 zodat jullie vlot kunnen geholpen worden !

U kan ons ook een mailtje sturen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. !t Polderhuis is al jaren een gekend restaurant in het gehucht Rode sluis. Gekend als het palinghuis bij de familie Smolenaers . In de jaren 60 en 70, werden hier kilo’s paling verslonden, opgevist uit eigen kreken. ’t Polderhuis bestaat uit een pacht die omvat een viertal kreken, 60 Ha jachtgebied, het restaurant en een camping die in 2002 compleet werd vernieuwd. Dit alles is in eigendom van Moerbekepolder.
http://www.nieuwsblad.be/cnt/blamu_02330830

 

Mooie rustieke brasserie. Ideale stop tijdens wandelingen en fietstochten.

Het echtpaar Daniël Noët-Annie Vertriest en dochters opende de zaak als nevenactiviteit voor hun boerderij.

Bezoek de kinderboerderij en geniet van een lekkere pannenkoek, ijsje, gehaktballetjes in tomatensaus, witloof-hesp en op zondag gebak met heerlijke koffie.

Restaurant 't Molenhof
Heirweg 25
9180 Moerbeke-Waas

Steeds seizoensgebonden van 15 oktober tot januari de lekkere wildgerechten.
Vanaf april ons gekend klassiek aspergemenu en onze Oosterschelde-Kreeftenmenu alsook ons degustatiemenu. Het Anton Van Wilderode menu wordt maandelijks aangepast naargelang de verse aanvoer en de creativiteit van de chef.

Tijdens de zomer genieten op het terras van zowel een fris biertje, een pannenkoek, een koffie Molenhof of de kleine gerechten. Alsook van de lekker geurende paling in plukverse tuinkruiden, de meer uitgebreide gerechten of het tuinterrasmenu aan € 30,00 (enkel buiten te verkrijgen tijdens de zomer) bestaande uit een voorgerecht, hoofdschotel en nagerecht.

Op 1 mei 2015 ging de vernieuwde Ruitershoeve open. Het interieur werd grondig vernieuwd. Het sanitair, electriciteit en centrale verwarming kregen ook een beurt. Vooraan werd het terras met klinkers aangelegd. Voortaan is er ook een kleine eetkaart met spaghetti, croques, broodjes, enz. Voor de kinderen werd er een prachtig gazon met speeltuin aangelegd, afgescheiden van de straat en de paarden.

De Ruitershoeve is een ideale stop- of vertrekplaats voor tochten te voet, met paard, fiets in de mooie bossen van Stekene.

Met passie voor het vak staan wij iedere dag klaar. Klaar om u gastvrij te ontvangen in een warme, gezellige en ongedwongen sfeer.

Nadat u eerst een aperitief heeft genuttigd in de lounge met diverse amuse hapjes kunt u aan een met linnen gedekte tafel genieten van de prachtige gerechten die u zullen worden geserveerd, begeleid met een mooi glas bijpassende wijn of één die u zelf heeft uitgezocht op de uitgebreide wijnkaart.

In de zomer, als het weer het toelaat, staan er tafels mooi gedekt rond de vijver. In onze binnentuin is het genieten, met zijn mooie oude bomen, bloeiende bloemen en planten.

http://www.vlasbloemeken.com/